Conecteaza-te cu noi

Societate

Lucian Lungoci, administratorul RAJDP Constanța, în conducerea Litoral SA

Published

on

Lucian Lungoci, administratorul Regiei Autonome Județene de Drumuri Constanța, a fost ales, luni, 21.05.2018, în conducerea societății Litoral SA.

Lungoci, alături de alte două persoane vor avea calitatea de administratori provizorii, fiind aleși pentru un mandat de 4 luni în conducerea Litoral SA, cu posibilitatea prelungirii până la maximum 6 luni.

Documentul a fost transmis către Bursa de Valori București și vi-l punem la dispoziție în format electronic, așa cum el apare pe www.bvb.ro.

Advertisement

LITO Hotarari AGAO 210518

Lungoci nu a răspuns apelurilor venite din partea Ordinea.ro pentru a oferi detalii privind viitoarea sa activitatea în conducerea Litoral SA, însă îi așteptăm punctul de vedere.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions