Connect with us

Societate

Lucrări în Gara din Neptun. Vezi când este întreruptă circulația trenurilor

Published

on

gara neptun

În vederea executării lucrărilor de demontare de panouri și montare a macazelor la schimbătoarele de cale nr. 2 și 3 Halta de mișcare Neptun a fost aprobată închiderea circulației vehiculelor feroviare pe linia II Halta de mișcare Neptun + Liniile curente Costinești – Neptun + Neptun – Mangalia, în perioada 6 – 9 iunie, zilnic, între orele 8:30 – 12:00.

”În acest interval de timp circulația trenurilor între stațiile Costinești – Neptun – Mangalia va fi întreruptă, fiind afectate trenurile de călători 8384 și 8385 care se anulează pe distanța Constanța – Mangalia (în zilele de 6, 7, 8 și 9 iunie 2023).”, precizează reprezentanții CFR Infrastructură Constanța.

Lucrările se execută de către personalul Sucursalei Regionala C.F. Constanța cu utilaje proprii.

Prin executarea lucrărilor se asigură în Halta de mișcare Neptun posibilitatea realizării de încrucișări de trenuri, respectiv de avansare (trecere înainte) a trenurilor de rang superior, pe perioada sezonului estival 2023.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement