Connect with us

Societate

Lucrări pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea! Sunt restricții de circulație

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi se vor institui restricţii de circulaţie pe Autoastrada A4 Ovidiu – Agigea, pentru executarea lucrărilor de montare a portalului metalic de susţinere a panourilor VMS, în cadrul proiectului ”Proiectare şi Execuţie a Variantei de Ocolire a mun. Constanţa”, astfel:

– kilometrul 9+900, sens Ovidiu – Agigea, lucrări de montare picior portal metalic median, cu restricţionarea benzii nr. 2, între orele 09:00-11:00;

– tronson kilometric 0+260 – 10+800, sens Ovidiu – Agigea, lucrări de montare consolă portal metalic şi panou VMS, cu restricţionarea totală a benzilor de pe această direcţie, în intervalul orar 11:00-13:00.

Traficul va fi deviat pe următoarea rută alternativă: Nod Rutier Ovidiu – DN 2A – A4 km. 0+260 – DN 3C – mun. Constanţa – bld. Aurel Vlaicu – bld. I.C. Brătianu – DN3 – Nod Rutier DN3 (Valu lui Traian) urcare pe A4, km. 10+800.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!