Connect with us

Societate

Lucrările la Podul de la Ovidiu se vor finaliza la sfârșitul lunii mai

Published

on

pod ovidiu

Continuă lucrările pe DN2A,  de la podul peste Canalul Dunăre – Marea Neagră din zona orașului Ovidiu. La ora actuală se așterne mixtură asfaltică.

”Restricțiile vor fi ridicate la finalizarea lucrărilor, în data de 31.05.2023.”, precizează reprezentanții CNAIR.

Reamintim că restricțiile de circulație în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu au demarat în data de 1 februarie, iar traficul rutier a fost restricționat pe o cale de rulare. Circulația este infernală. 

În prezent se lucrează la asfaltarea unui sens de mers.

Foto: CNAIR

pod ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!