Conecteaza-te cu noi

Administratie

Lumina. Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor din localitate

Published

on

dezinsectie lumina

Primăria comunei Lumina, în colaborare cu Fundația Noroc și Cabinetul Veterinar Blue Vet 4 Pets, organizează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor din localitate. Campania se va desfășura în data de 21 octombrie 2023 pe baza de înscriere și bon de sterilizare eliberat de autoritatea publică locală.

Persoanele interesate pot obține formularul de înscriere de la sediul Primăriei Lumina, Centrul de informare cetățeni. Cererea și bonul de sterilizare sunt doar pentru 1 (un) câine. Cererile sunt însoțite de copie a actului de identitate (și CUI pentru persoane juridice) iar un număr de telefon de contact este obligatoriu.

Informațiile solicitate sunt numele și prenumele, date de contact (număr de telefon, obligatoriu pentru confirmarea programării), rasa câinelui, vârsta, sex (mascul/femela), dacă este microcipat.

„Termenul limită pentru înscriere este data de 20 octombrie 2023. Depunerea cererilor se face la sediul Primăriei Comunei Lumina, Centru Informare Cetățeni.

Advertisement

Pentru mai multe detalii despre procesul de sterilizare și beneficiile acestuia pentru sănătatea câinilor puteti apela direct Cabinetul Veterinar Blue Vet 4 Pets, la telefon 0341109977, de luni – vineri, intre orele 10-18.

Atenție, resursele pentru sterilizare sunt limitate motiv pentru care vă rugam să vă înscrieți din timp.“, informează Primăria Lumina.

sterilizare caini lumina

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions