Connect with us

Administratie

Lumina: Se vor asfalta drumurile de exploatație agricolă

Published

on

Comuna Lumina nu este una în care infrastructura rutieră să fie total modernizată: s-a construit mult și multe dintre drumuri sunt încă la stadiul de piatră visând la covorul asfaltic. Iar cum bani nu sunt, visul pare tot mai îndepărtat. Dar speranța moare ultima și autoritățile locale spun că trebuie să fie pregătite indiferent de scenariile care pot apărea.

Așa că la ultima ședință a Consiliului Local au fost aprobate două proiecte de hotărâre ce vizează modernizarea drumurilor de exploatație agricolă. Pe de o parte a fost aprobat studiul de fezabilitate (SF) pentru proiectul privind „Modernizarea drumurilor de exploatație agricolă” dar și indicatorii tehnico-economici și devizul general SF iar în cel de-al doilea proiect adoptat s-a aprobat implementarea acestuia „în cazul obținerii finanțării prin PNDR”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!