Conecteaza-te cu noi

Administratie

”Țăranii Dobrogeni” îl laudă pe viceprimarul orașului Năvodari, Costel Dumitrașcu

Published

on

În intervalul 24 – 27 septembrie, în orașul Năvodari s-a desfășurat Serbarea Țăranilor Dobrogeni. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul a avut loc la stadionul Flacăra și s-a bucurat de prezența multor oameni. Unii au venit doar la cumpărături, iar alții au vrut să se bucure și de muzică, de dans și de jocurile și concursurile care s-au desfășurat cu acest prilej.

Pe lângă tarabele de unde se puteau cumpăra: legume, conserve, afumături, cârnați, produse apicole, lactate, pește, conserve, murături etc., au fost și locuri de joacă, de care s-au bucurat copiii. S-a jucat oină, dar au fost și alte jocuri care au avut ca temă copilăria la țară, respectiv 9 pietre, Rațe și vânători, cursa cu sacul de cartofi sau de ceapă.

De asemenea, a fost organizată și o tombolă, care a avut ca premii un cocoș, un curcan și un berbecuț.

La finalul evenimentului, organizatorii i-au mulțumit viceprimarului Costel Dumitrașcu pentru implicare. Iată mesajul postat pe pagina de facebook Țăranii Dobrogeni:

Advertisement

”Mii de mulțumiri echipei de la Năvodari, dar în special domnului viceprimar Costel Dumitrașcu.

Nu ne-am așteptat sa vedem atâta implicare la nici un eveniment la care am participat până acum. Omul efectiv era peste tot, a supravegheat și a oferit suportul în timp util. O echipa tânără, unită și EFICIENTĂ am găsit în primăria Năvodari, iar domnul Dumitrașcu Costel e cel care a făcut posibil evenimentul nostru.

Mă bucur să-l numesc PRIETEN. SUCCES și în alte proiecte.”, au postat organizatorii.

Foto: Țăranii Dobrogeni

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions