Conecteaza-te cu noi

Societate

Mai multe hoteluri din sudul litoralului oferă cazare și mese gratuite pentru copii

Published

on

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, activitatea turistică a fost foarte afectată. Este deja vară, iar hotelierii din sudul litoralului vin cu o campanie prin care oferă o serie de facilități copiilor care ajung cu familia la mare.

Mai mulți hotelieri de pe litoralul românesc se unesc într-o campanie intitulată “Mare pentru cei mici”, prin care oferă o serie de gratuități copiilor cu vârsta de până în 14 ani, de la pat suplimentar în cameră, fără nici un cost, până la trei mese pe zi gratuite, funcție de pachetele turistice practicate de fiecare hotel intrat în program.

Totodată, prestatori de servicii de agrement din sudul litoralului au intrat și ei în campania “Mare pentru cei mici”, oferind intrări libere în parcul de aventuri din Neptun “Parc Aventura”, precum și acces în parcul acvatic ”Galaxy Water Park Jupiter”, pe bază de tombolă. Campania durează din data de 21 iunie și până 12 iulie, iar până în prezent s-au înscris mai multe hoteluri, lista fiind deschisă și pentru alte unități de cazare care doresc să se alăture campaniei.

În acest an, din cauza pandemiei, hotelurile de pe litoralul românesc nu au reușit să deruleze campaniile clasice de reduceri cu care turiștii erau obișnuiți la începutul sezonului estival. Din acest motiv, a fost lansată campania “Mare pentru cei mici”, prin care mai multe hoteluri oferă, gratuit, copiilor o serie de facilități.

Advertisement

”Ne-am gândit la această campanie specială pentru familii în condițiile în care ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru părinți, cât și pentru copii, fiind nevoiți să stea în case, să lucreze și să învețe online, fără prea multe variante de relaxare. De aceea, vrem să le oferim șansa de a merge în vacanță la mare cu costuri cât mai mici”, a declarat Anca Nedea, acționar și manager general al hotelului Opal din Cap Aurora, unul dintre hotelurile care au intrat în această campanie.

Până acum, s-au înscris în campanie Hotelul Opal (Cap Aurora), care oferă gratuit pentru copii cazare și masă, Hotelul Miorița (Neptun), care pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii, Hotelul Delta din Jupiter și California din Cap Aurora, ambele oferind gratuit cazare în regim all inclusive pentru copiii sub 12 ani.

Tot din Jupiter, Hotelul Capitol oferă gratuitate pentru copii la toate tipurile de pachete, la alegere (cazare, cazare cu mic dejun, cazare  cu demipensiune – mic dejun și cină – sau all inclusive), iar Hotelul 2D Resort & Spa (Neptun) asigură cazare și masă gratuite pentru copii. La rândul său, Hotelul Olimpic (Jupiter) pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii. Campania se derulează până pe data de 12 iulie, iar lista este deschisă și pentru alte hoteluri care doresc să se înscrie.

Pe lângă facilitățile oferite de hotelieri, în campania Mare pentru cei mici” au intrat și două parcuri de distracții de pe litoralul românesc: Parc Aventura din Neptun și Galaxy Water Park din Jupiter. Fiecare oferă un număr de 20 de bilete de intrare pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions