Connect with us

Societate

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă și căldură

Published

on

frig in casa

Mai multe zone din municipiul Constanța au rămas astăzi, 15 februarie, fără căldură și apă caldă – în anumite zone sau fost înregistrate avarii, care trebuie eliminate, în altele au loc lucrări de modernizare a rețelei termice de transport.

Avarii

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Moldovei, bd.Tomis intersecție cu str. Nicolae Iorga  nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii către  următoarele puncte termice : PT 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 107, 108, 112, 113, 114.

Sunt afectați de această avarie locuitorii din zona Tomis II – Piața Chiliei.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONISTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor. Sunt afectați de aceste lucrări locuitorii din zona centrală a orașului.

Lucrări de modernizare

De asemenea, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data 15 februarie, ora 8.00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice : PT 96 , PT 185 , PT 186 , PT 187.

Tot începând cu ora 8.00, din același motiv s-a oprit furnizarea energiei termice către punctele termice: PT  59, 65, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 125, 126, 127.

Sunt vizați locuitorii din zonele b-dul Ferdinand, b-dul 1 Decembrie 1918, str. Baba Novac, str. IG Duca.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 9 ore.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!