Connect with us

Actual

Mâine vor fi înmormântate victimele teribilului accident de la Ștefan-cel-Mare!

Published

on

Cu siguranță, foarte multă lume știe despre dramaticul accident rutier care s-a produs alaltăieri, în zona localității Ștefan-cel-Mare, din apropierea orașului Cernavodă. Reamintim că, în jurul orei 12.00, două autoturisme s-au ciocnit de un TIR și a rezultat un impact devastator, cu mașini încarcerate, cu persoane decedate și cu victime care au fost spitalizate. În acest accident au fost implicate trei autovehicule, un Logan, un Renault și un TIR. Deocamdată nu vă putem oferi informații oficiale vizavi de cauzele producerii accidentului și probabil va dura foarte multă vreme până în momentul în care ancheta va fi finalizată. Știm doar că starea celor doi răniți, și care sunt internați la Spitalul județean Constanța, este stabilă, știm că s-au mobilizat jandarmii pentru a dona sânge, deoarece este mare nevoie. Pe de altă parte, se cunoaște faptul că mâine va avea loc înmormântarea celor două persoane care și-au pierdut viața, Alexandra Zamfir și Emilian Ovezea, ambii locuitori ai orașului Cernavodă. Gurile rele spun multe și despre accident dar și despre cei doi, care nu au avut nici măcar șansa de a lupta în vreun spital pentru viața lor.

Înmormântați la ora 12.00

Mîine vor avea loc cele două slujbe de înmormântare. Cu toate că cei doi se aflau într-o singură mașină, vor fi îngropați separat, în două localități diferite. Tânăra fată, Alexandra Zamfir, avea doar 24 de ani. Ea va fi înmormântată în satul Faclia, acolo unde familia sa are loc de veci. Pe deal, între Faclia și Ștefan-cel-Mare, în locul care pe vremuri se numea Azizia, dar care azi face parte din Ștefan-cel-Mare, va fi înmormântat Emilian Ovezea. El avea 39 de ani, era căsătorit și avea o fiică.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement