Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Medici specialiști noi, la Spitalul Mangalia!

Published

on

În ultimele două luni, Spitalul Municipal Mangalia a devenit mult mai atractiv pentru locuitorii din oraș și din localitățile limitrofe. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: au fost angajați patru medici noi, numai în lunile decembrie și ianuarie. În acest fel s-a reușit acoperirea mai multor domenii medicale. Conducerea unităţii medicale a reușit scoaterea la concurs a posturilor pentru specializările Gastroenterologie, Chirurgie, Pediatrie, ATI, Urologie şi Balneo-Fizioterapie. Acestea au fost ocupate de medicul gastroenterolog Irina Georgiana Stănescu, medicul chirurg Valentin Truţă şi medicul anestezist Lavinia Suciu. Dr. Costandache, medic ginecolog, îşi desfăşoară activitatea la Secţia Obstetrică-Ginecologie, cu jumătate de normă. Restul posturilor rămase neocupate vor fi scoase din nou la concurs. Pentru a obține mai multe informații am stat de vorbă cu dr. Liviu Mocanu, El ne-a declarat că se intenționează transformarea, respectiv achiziționarea de aparatură de specialitate a laboratorului spitalului, care este deja un spațiu amenajat în pavilionul C. În același timp, medicul Mocanu și-a manifestat speranța că anul acesta se va reuși dotarea corespunzătoare. nu doar a acestui laborator, ci și a altor spații ale unității medicale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions