Connect with us

Actual

Plângerea ALDE Mangalia,depusă la Prefectura Constanța!

Published

on

Consilierii ALDE Mangalia, Leonard Tănase, Nicolae Moroianu și Ștefan Bociog au depus o plângere și la Prefectura Constanța pentru a solicita constatarea ilegalității hotărârii privind taxele și impozitele pentru 2017. Iată postarea reprezentanților ALDE: ”Vă anunţăm că astăzi 27.01.2017 consilierii ALDE Mangalia au depus şi la Prefectura Constanţa plângerea prealabilă împotriva HCL 114/21.12.2016 şi au solicitat prefectului o rezoluţie cu privire la legalitatea acestei hotărâri. De asemenea va aducem la cunoştinţă faptul că ieri am depus o petiţie la Consiliul Concurenţei prin care am semnalat ilegalităţile conţinute de acest HCL.
Va mai informăm că pentru şedinţa de Consiliul Local convocată pentru data de luni 30.01.2017, aşa cum ne-a obişnuit, administraţia locală a pregătit o nouă ilegalitate. Intenţionează să treacă cu doar 10 voturi o hotărâre de patrimoniu privind retragerea dreptului de administrare asupra activelor şi pasivelor deţinute de către SPADPP Mangalia şi SPAS Mangalia pentru care legea spune că este nevoie de minim 13 voturi. În cazul în care se va întâmplă acest lucru, vom face toate demersurile legale pentru a opri abuzurile la nivelul administraţiei locale.” Rămâne de văzut care va fi răspunsul prefectului Adrian Nicolaescu vizavi de această plângere!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement