Connect with us

Administratie

Mangalia. Cristian Radu vrea să concesioneze pentru 25 de ani Grădina de Vară din Venus și stadionul din Neptun

Published

on

Conducerea Primăriei Mangalia pare să fie decisă să scoată la mezat tot ceea ce poate genera bani la bugetul local. În acest sens, aleșii locali din Mangalia au aprobat în ședința de luni, 1 februarie, concesionarea pentru 25 de ani a Grădinii de Vară din Venus şi a stadionului din Neptun.

„Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare al Direcției Cultură și Sport Mangalia, din subordinea Consiliului Local Mangalia, asupra imobilului Grădina de Spectacol Cinematografic Venus, în suprafață de 1488mp din acte (1453mp din măsurători) situat în Municipiul Mangalia, Stațiunea Venus, str. Iuliu Maniu, nr.5, jud. Constanța;

Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare al Direcției Cultură și Sport Mangalia, din subordinea Consiliului Local Mangalia, asupra imobilului Teren Stadion Neptun, în suprafață de 15219mp, situat în Municipiul Mangalia, Stațiunea Neptun, str. Plopilor, nr.2, jud. Constanța;“, sunt cele două proiecte în cauză.

Împotriva celor două proiecte au votat doar trei consieri ai PER.

Unul dintre cei trei consilieri locali care s-au opus ideea ce a concesiona cele două obiective, Menabit Ozghiun (PER) a declarat că „asta reprezintă cel mai mare eșec al unui primar de a nu fi în stare să pună valoare obiective de cultură sau recreativ-educaționale.

„Este o dovadă clară a eșecurilor acestui primar. Dacă el nu e în stare să aibă grijă de terenuri de sport, de o grădină de vară sau de o bibliotecă, ce să mai sperăm că va face proiecte majore. Ar trebui ca Direcției de cultură și sport să i se înjumătățească bugetul dacă nu poate să aibă grijă de Grădina de Vară din Venus sau de stadionul din Neptun.“, a declarat Menabit Ozghiun.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta