Conecteaza-te cu noi

Politica

Marcel Ciolacu: “Guvernul finanțează cu 4 miliarde de euro companiile din România. Încercăm să eliminăm efectele crizelor multiple pe care le traversăm”

Published

on

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri că Guvernul finanțează cu 4 miliarde de euro companiile din România, subliniind că măsurile luate de Executiv sunt pentru a elimina efectele crizelor multiple pe care le traversăm.

„Știu că mai sunt foarte multe lucruri de făcut. Am schimbat modul de abordare a pandemiei și s-a văzut că am acționat corect, reușind să reducem numărul de infectări, fără a bloca economia. Apoi am insistat pe anumite măsuri țintite menite să sprijine atât populația, cât și activitatea dvs. Am adoptat noi programe pentru susținerea companiilor românești (…) Sunt programe prin care Guvernul finanțează cu aproape 4 miliarde de euro companiile românești prin grand-uri, credite sau garanții de stat. (…) Luna trecută, Guvernul a adoptat planul de măsuri propus  de către coaliție „Sprijin pentru România”, în valoare de peste 2 miliarde de euro, bani prin care încercăm să eliminăm efectele crizelor multiple pe care le traversăm”, a spus Ciolacu, într-o conferință de presă.

Președintele PSD participă alături de premierul Nicolae Ciucă la Romanian Business Leaders Summit 2022, ediţia a X-a.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions