Conecteaza-te cu noi

Politica

Premierul Ciucă i-a informat pe oamenii de afaceri că ANAF va deveni feroce după digitalizare

Published

on

Premierul Nicolae Ciucă le-a promis oamenilor de afaceri din România că ANAF va deveni feroce după procesul de digitalizare prin care va trece cu fonduri de la UE, prin PNRR.

“Alocăm fonduri pentru energie verde, transport fără poluare și mediu curat. A fost lansat primul program pe PNRR, Valul renovării în valoare de 2.8 miliarde de euro. Primul apel a fost realizat. Au mai rămas bani de la primul apel, ceea ce ne dă încredere că suntem pe drumul bun. Sunt măsuri care au fost foarte eficient aplicate la nivelul guvernului. Vrem ca toate măsurile să fie implementate eficient ca să beneficiem de încăă trei miliarde de euro care ne sunt destinați anul acesta. Suntem convinști că digitalizarea servicile publice va dinamiza atât relația cu mediul de afaceri cât și cea cu cetățeanul. Pentru o relația mai eficientă și dinamică a ANAF. Am discut măsurile pe care trebuie să le aplicăm încât să digitalizăm ANAF încât să nu mai vorbim de acea difrență extrem de mare legată de colectarea la bugetul de stat”, a declarat Nicolae Ciucă la summit-ul oamenilor de afaceri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions