Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Marcel Ciolacu: „Nu este ușor să fii femeie în România“

Published

on

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a adresat un mesaj femeilor din România la Gala „Women in Economy”. El a spus că în țara noastră nu este deloc ușor să fii femeie.

„Vă mulțumesc pentru că mi-aţi oferit onoarea de a fi alături de dumneavoastră în această seară. Știu că nu e ușor să fii femeie în România şi, pe lângă rolul de mamă şi soție, să joci rolul de adevărat contabil al familiei. O răspundere grea mai ales într-o perioadă dominată de crize sociale majore, precum în ultimii 2-3 ani, cu pandemie şi război, care au apăsat tot mai puternic pe umerii femeilor. Îmi dau seama că această responsabilitate înmulțită de zeci sau de sute de ori în cazul unei antreprenoare din România de azi atârnă enorm. Şi de aceea, cred sincer, că într-adevăr, aşa cum spune titlul acestei gale, o antreprenoare este o eroină a zilelor noastre! De aceea, daţi-mi voi să mă înclin cu respect în fața tuturor femeilor-antreprenor din această țară şi să le spun că noi, bărbații, le datorăm imens!”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions