Conecteaza-te cu noi

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL: OMV-Petrom va intra în zona companiilor taxate pentru profitul în exces obținut

Published

on

Ca urmare a creșterii artificiale a prețurilor produselor energetice, OMV-Petrom va intra în zona companiilor taxate pentru profitul în exces obținut, anunță deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

În cadrul Camerei Deputaţilor, am adoptat proiectul de lege prin care se instituie contribuţia de solidaritate pentru societăţile care au activitate privind extracţia ţiţeiului, a gazelor naturale, a huilei, precum și fabricarea produselor de cocserie şi a produselor obţinute pentru rafinarea petrolului, introducând prevederi referitoare la determinarea ponderii în cifra de afaceri a acestor activităţi. Prin proiectul de lege se instituie o măsură comună la nivelul Uniunii Europene, ca o formă de solidaritate și de sprijin față de gospodăriile şi întreprinderile puternic afectate de creşterea preţurilor la energie. Ca urmare a amendamentului susținut de #PNL, asumat în coaliție, se închide această portiță de scăpare a unor ”rechini” iar în acest fel, Regulamentul European 1854/2022, transpuns în legislația națională, se va aplica în mod corect”, scrie pe contul său de Facebook parlamentarul constănțean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions