Conecteaza-te cu noi

Politica

„Patrimoniul Constanței, încotro?“ Senatorul Negoi: „Clădirile istorice cu risc seismic din municipiu, în dezbatere“

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, anunță că formațiunea sa continuă seria dezbaterilor privind patrimoniul Constanței. Mâine, are loc la Hotel Continental-Forum (fost Ibis), cel de-al doilea episod din campania: „Patrimoniul Constanței, încotro?“, iar tema va fi prezentarea clădirilor istorice cu risc seismic din municipiul Constanța.

„USR Constanța continuă seria evenimentelor dedicate patrimoniului municipiului nostru. Patrimoniul istoric construit al orașului Constanța pe cât de important și variat este, pe atât de năpăstuit a ajuns printre interese imobiliare și incapacitate administrativă. Subiectul zonei istorice din Constanța este unul complex și nu este ușor de gestionat. Într-o situație ideală, primul pas ar fi realizarea unui diagnostic, urmat de o strategie serioasă de revitalizare a zonei istorice de la mal de mare. Organizăm o serie de discuții publice cu specialiști avizați pe diverse domenii care urmează să se concretizeze în propuneri de Hotărâri de Consiliu Local sau modificări de legi.“, spune Remus Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions