Connect with us

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Unirea lui Cuza” are un simbolism aparte valabil și astăzi

Published

on

Marian Crusoveanu Unirea Principatelor

24 ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Române- este ziua în care s-a născut, de iure, națiunea română. Un moment istoric, în care elitele au făcut un pas hotărâtor spre Europa și valorile europene, transmite deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

“Ideile liberale și revoluționare ale unei generații de excepție, în care regăsim mari nume precum Cuza, Kogălniceanu, Catargiu, Alecsandri, Brătianu, Știrbei, Bibescu, Rosetti, pledând pentru cauza românilor, au reușit să dea o direcție unui proiect național. Astfel, ”Unirea lui Cuza” are un simbolism aparte valabil și astăzi, acela că noi, românii, avem talentul de a înfăptui proiecte mărețe atunci când suntem uniți. Lupta pentru România puternică continuă în fiecare zi, cu fiecare dintre noi. La mulți ani, națiune unită!”, scrie deputatul Marian Crușoveanu pe contul său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!