Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Marian Crușoveanu (PNL): „USR-iștii sunt duplicitari și ar face orice pentru a obține amânarea sau chiar blocarea aderării României la Schengen”

Published

on

Subiectul aderării României la spațiul #Schengen este de o importanță majoră pentru România, mai ales că așteptăm, de mai bine de 10 ani, ca țara noastră să adere la acest club select care are avantaje pentru toți cei care călătoresc în Europa.

“Această temă are o miză crucială pentru tot efortul făcut, de a îndeplini condițiile tehnice. În același timp, blocarea aderării de către cei de la USR este la fel de importantă, deoarece, conform logicii conducerii acestui partid, nerealizarea acestui obiectiv de către Guvern va însemna o nereușită pe care ei o pot exploata electoral. Cam în acest fel se traduce denigrarea pe care o încearcă aceștia în fața instituțiilor europene, atacând demersurile României de a finaliza acest acord de liberă circulație. Sunt convins că românii ar fi apreciat mult mai mult dacă liderii USR ar fi încercat să îl convingă pe colegul lor din Olanda să aibă o poziție pozitivă față de acceptarea României în Schengen. USR-iștii sunt duplicitari și ar face orice pentru a obține amânarea sau chiar blocarea aderării României la spațiul Schengen. Ar fi bine să nu uite că frânarii au fost mereu judecați aspru de poporul român. Nu cred că românii vor face excepție în această situație”, a scris parlamentarul constanțean pe contul său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions