Conecteaza-te cu noi

Actual

Marți 13! Preveniți ghinionul

Published

on

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu anul 2011, s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de marţi 13, la nivel naţional se organizează Ziua Informării Preventive.

Sărbătorită sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, şi având ca logo pisica neagră, Ziua Informării Preventive va fi marcată şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea”, printr-o serie de activităţi.

Specialiştii Inspecţiei de Prevenire şi cei ai Serviciului de Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor vor distribui materiale dedicate campaniilor de informare preventivă în 3 obiective City, Vivo și piața Ovidiu. De asemenea, se va desfășura o lecție deschisă împreună cu un paramedic în tabăra de elevi din 2 Mai, lecție la care vor fi prezentate măsurile de comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

”La nivelul subunităților și la sediul inspectoratului se organizează ziua porților deschise pentru toți cei care doresc sa se familiarizeze cu specificul profesiei noastre.”, precizează Biroul de presă al ISU Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions