Connect with us

Actual

Medgidia. Adolescent în stare gravă după ce a căzut de la înălțime

Published

on

Un grav accident a avut loc în cursul zilei de azi, în zona IMUM Medgidia. Un tânăr de 17 ani a căzut de la înălțime, de pe o hală de aproximativ 20 de metri.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție, respectiv elicopterul SMURD și un Saj B2.

Au găsit pacientul somnolent, cu politraumă majoră.

Tânărul a refuzat să ajungă la spital cu elicopterul, așa că a fost transportat cu ambulanța și cu un medic SMURD.

Advertisement

Acesta se afla la adunat de fier vechi în momentul producerii accidentului.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement