Connect with us

Politica

Medgidia. Lăsată de Vrabie fără atribuții, birou și mașină, Luminița Vlădescu are susținerea totală a PSD

Published

on

Social democrații constănțeni s-au întrunit, sămbătă, în ședința Biroului Permanent Județean pentru a discuta mai multe chestiuni organizatorice. Unul dintre subiectele aflate pe ordinea de zi fiind și mitingul anunțat de Liviu Dragnea în luna mai, cel privind familia tradițională.

De data aceasta, locația aleasă de liderii PSD Constanța a fost municipiul Medgidia. Aici, după cum bine știe toată lumea, se dau lupte crâncene de mai multă vreme între primarul municipiului, Valentin Vrabie, și viceprimărița Luminița Vlădescu, aleasă pe listele PSD. Scandalul ține prima pagină a ziarelor de luni bune și pare departe de a se fi încheiat, totul a culminat cu retragerea atribuțiilor Luminiței Vlădescu. Mai mult, aceasta s-a trezit că are și un coleg de birou, fără să fie informată în prealabil, și nu orice coleg, ci unul care i-a luat scaunul și biroul la propriu.

Revenind la temele discutate sâmbătă, conducerea PSD Constanța a transmis prin intermediul unui comunicat remis redacției că a fost adoptată, cu vot unanim, “o rezoluţie prin care ne exprim[m sprijinul total şi necondiţionat faţă de Organizaţia Municipală PSD Medgidia şi în mod special faţă de preşedintele său, doamna Luminiţa Vlădescu, viceprimar al municipiului Medgidia”.

“Decizia vine în contextul intensificării atacurilor la adresa sa şi a organizaţiei PSD Medgidia, din partea autorităţii locale şi a altor factori externi, interesaţi în destabilizarea organizaţiei Judeţene PSD Constanţa. Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe a reiterat faptul că pesediştii constănţeni sunt o echipă unită, pregătită pentru provocările electorale viitoare şi bătălia politică purtată cu adversarii politici şi duşmanii tradiţionali ai Partidului Social Democrat”, se arată în documentul de presă al PSD Constanța.

sursa foto: Media TV Medigidia

Citiți și:

RĂZBOI TOTAL între Vrabie și Vlădescu. Scaunul viceprimăriței, ocupat de reprezentantul rromilor! Ce spune edilul

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!