Politica Slide

Medgidia NU are buget pentru 2018. Viceprimărița Vlădescu cere DNA să verifice activitatea lui Vrabie!

feb. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Consilierii locali din cadrul Consiliului Local al municipiului Medgidia au fost convocați de primarul Valentin Vrabie în ședință pentru a dezbate și supune spre aprobare bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului 2018. Pe fondul scandalului existent între consilierii PSD și edil – acuzațiile de violență fizică și verbală care i se aduc primarului Vrabie – bugetul NU a primit votul de încredere al majorității consilierilor. Astfel, aleșii locali din partea PSD și PNL au respins propunerea primarului Vrabie. Ce înseamnă asta? Pentru moment, un blocaj administrativ pentru tot ceea ce înseamnă activitate în oraș.

Imediat după ședință, Vrabie a făcut declarații și a susținut să este “seară neagră pentru municipiul Medgidia”.

“În această seară, consilierii PSD și PNL au umilit cetățenii municipiului nostru. Pentru orgolii mărunte și interese transpartinice, cu toții vom suporta consecințele dezastruoase care decurg din faptul că bugetul municipiului nu a fost aprobat: imposibilitatea plății salariilor pentru: persoanele cu dizabilități, asistenții persoanelor cu handicap, îngrijitori persoane vârstnice, funcționari publici și angajați Poliție Locală; pierderea proiectului în valoare de 3 milioane de euro, prin care Spitalul Municipal Medgidia ar fi beneficiat de dotare cu aparatură medicală de ultimă generație; imposibilitatea funcționării Clubului Sportiv Medgidia și plății salariilor angajaților și sportivilor legitimați; falimentul SC Apollo Ecoterm SRL. Dumneavoastră, cetățenii Medgidiei, ce părere aveți? Ce ați face și cum ați proceda în locul meu??”, transmite primarul.

Întreaga declarație a primarului o găsiți aici .

Să vină procurorii…

De partea cealaltă, viceprimărița Luminița Vlădescu cere prezența procurorilor Direcției Naționale Anticorupție la Primăria Medgidia pentru a verifica actele contabile. Vlădescu susține că primarul a adus acuzații grave consilierilor și pentru acest aspect este corect ca DNA să pună lucrurile în ordine.

Drept concluzie: cetățenii municipiului Medgidia sunt cei care asistă la acest circ politico – administrativ și tot ei sunt cei care au de suferit din cauza unor oameni care pun mai presus de interesul cetățenilor, funcții, orgolii și alte socoteli politice…

Vrabie îi cheamă pe aleșii locali, astăzi, de la ora 15.00, în ședință de îndată. Tema este, desigur, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul în curs.

Citiți și:

Medgidia. Vrabie, acuzat că i-a agresat verbal și fizic pe viceprimăriță și un consilier local

Comments

comments