Conecteaza-te cu noi

Politica

Făgădău îl atacă pe finanțistul Huțucă, președintele PNL Constanța: “Dacă Boroianu și Dragomir înseamnă investitori în Ovidiu, ok!”

Published

on

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat într-o conferință de presă desfășurată, săptămâna aceasta, la sediul organizației din Constanța că investitorii pleacă spre alte localități, sătui fiind de birocrația excesivă pe care administrația coordonată de Făgădău o practică. Declarația lui Huțucă a pornit de la dezbaterea pe bugetul municipiului Constanța, în contextul în care liberalii s-au opus promovării cifrelor propuse de conducerea Primăriei municipiului Constanța pentru anul 2018. Bogdan Huțucă, vicepreședintele Comisiei de Buget Finanțe din Parlament a spus că situația în care se află municipiul Constanța îl are ca direct responsabil pe primarul Decebal Făgădău, din cauza “lipsei sale de implicare” și a faptului că… “ți-o trage și propriul guvern”.

Ieri, primarul Constanței a lansat o serie de atacuri și ironii la adresa președintelui PNL Constanța căruia i-a transmis:

“Dacă investitori înseamnă Boroioanu (deputatul PNL Robert Boroianu) și Dragomir (Gheorghe Dragomir – fostul președinte al PNL Constanța) și se mută la Ovidiu, ok! Eu spun că anul trecut am finalizat o investiție de 40 de milioane în Port, una de 50 de milioane de europ tot în Port, ambele cu firme private. Să le cereți părerea despre relația cu Municipalitatea și este încă o investiție planificată de alte câteva zeci de milioane de euro. Fug investitorii de Constanța ceva de groază, îi vedem în Ovidiu, care s-a dezvoltat foarte mult, seamănă cu Negru Vodă.”

Citiți și:

Advertisement

Huțucă (PNL), lecții de administrație pentru Făgădău. “Constanța va ajunge fără investiții, propriul guvern ți-o trage”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions