Politica Slide

Făgădău îl atacă pe finanțistul Huțucă, președintele PNL Constanța: “Dacă Boroianu și Dragomir înseamnă investitori în Ovidiu, ok!”

feb. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat într-o conferință de presă desfășurată, săptămâna aceasta, la sediul organizației din Constanța că investitorii pleacă spre alte localități, sătui fiind de birocrația excesivă pe care administrația coordonată de Făgădău o practică. Declarația lui Huțucă a pornit de la dezbaterea pe bugetul municipiului Constanța, în contextul în care liberalii s-au opus promovării cifrelor propuse de conducerea Primăriei municipiului Constanța pentru anul 2018. Bogdan Huțucă, vicepreședintele Comisiei de Buget Finanțe din Parlament a spus că situația în care se află municipiul Constanța îl are ca direct responsabil pe primarul Decebal Făgădău, din cauza “lipsei sale de implicare” și a faptului că… “ți-o trage și propriul guvern”.

Ieri, primarul Constanței a lansat o serie de atacuri și ironii la adresa președintelui PNL Constanța căruia i-a transmis:

“Dacă investitori înseamnă Boroioanu (deputatul PNL Robert Boroianu) și Dragomir (Gheorghe Dragomir – fostul președinte al PNL Constanța) și se mută la Ovidiu, ok! Eu spun că anul trecut am finalizat o investiție de 40 de milioane în Port, una de 50 de milioane de europ tot în Port, ambele cu firme private. Să le cereți părerea despre relația cu Municipalitatea și este încă o investiție planificată de alte câteva zeci de milioane de euro. Fug investitorii de Constanța ceva de groază, îi vedem în Ovidiu, care s-a dezvoltat foarte mult, seamănă cu Negru Vodă.”

Citiți și:

Huțucă (PNL), lecții de administrație pentru Făgădău. „Constanța va ajunge fără investiții, propriul guvern ți-o trage”

Comments

comments