Connect with us

Actual

Microbuzele de pe ruta Năvodari – Lumina pun în pericol viața călătorilor. Ușa unui microbuz a căzut într-o stație!

Published

on

De mai bune de-o lună de zile, consilierii județeni se contrazic pentru promovarea unui proiect de hotărâre prin care consilierii PMP propun suplimentarea numărului de microbuze pe ruta Constanța – Mamaia – Năvodari – Lumina, însă fără niciun rezultat. După ce consilierul local din cadrul CL Năvodari, Costel Aurelian Dumitrașcu, a promovat organizarea unui miting care se va desfășura pe data de 30 iulie, în fața Consiliului Județean Constanța și prin care se dorește conștientizarea autorităților locale și județene de pericolele pe care îl reprezintă transportul în comun pe această rută, astăzi, Dumitrașcu mai prezintă o dovadă a faptului că se impune ca cei responsabili să intervină!

Microbuzele sunt adevărate pericole pentru cetățenii care fac naveta pe această rută, iar dovada este dată de faptul că, pe traseu, unui microbuz i-a căzut… ușa!

“Mașinile firmelor de transport în comun care operează în localitățile Năvodari și Lumina sunt într-o stare avansată de degradare. Dovadă chiar astăzi când ușa unui microbuz a cedat pur și simplu. Domnilor consilieri județeni de la ALDE, PSD și PNL până când atâta indiferență? Când veți începe să lucrați în interesul oamenilor?”, transmite consilierul local Aurelian Costel Dumitrașcu.

Citește și:

Scandalul microbuzelor. Dumitrașcu de la Năvodari cere audiență publică la Learciu!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!