Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Mihai Lupu: „Restaurarea Edificiului Roman cu Mozaic avansează rapid“

Published

on

Edificiului Roman cu Mozaic

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a efectuat, astăzi, o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor executate în cadrul proiectului “Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic”.

“La fiecare vizită a șantierului de lucru, constat o mobilizare exemplară în ceea ce privește restaurarea, consolidarea, protecția și conservarea monumentului istoric Edificiul Roman cu Mozaic. Lucrările avansează rapid și am primit asigurări din partea constructorului că vor fi duse la capăt, cu perseverență și implicare. În prezent, se intervine atât la interior, prin vopsirea balustradei și a planșeului casetat, cât și la exterior prin sablarea și refacerea rosturilor zidurilor exterioare. Totodată, se lucrează la suprafața vitrată și la pardoselile exterioare.

Personal, sunt nerăbdător să văd acest obiectiv restaurat și redat patrimoniului cultural istoric al judeţului nostru. Iar vestea bună este că nu va mai dura foarte mult până când ne vom putea bucura cu toții de frumusețea și semnificația istorică a acestui deosebit monument.” – a declarat Mihai Lupu, președintele CJC.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions