Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Spectacolul multimedia cu drone care trebuia să fie organizat de Ziua Marinei, reprogramat

Published

on

spectacol drone

Primăria Constanța anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, spectacolul multimedia cu drone, care trebuia să fie organizat seara trecută, a fost reprogramat pentru o dată pe care o va anunța ulterior.

„Din păcate, nici astăzi condițiile meteo nu sunt prielnice organizării unui astfel de eveniment. Vom reveni în timp util cu informații!“, spune Primăria.

Amintim că, Primăria Constanța a semnat un contract cu SC Evdelo Outsourcing SRL, din București, un contract pentru organizarea a două spectacole de drone și artificii pentru ZIUA MARINEI. Evenimentul trebuia să aibă loc în 15 august, iar valoarea totală a contractului este de 159.947 de lei fără TVA sau 190.336 de lei cu TVA. Este al doilea contract pe care firma din București îl semnează în acest an cu Primăria Constanța, precedentul fiind de 99.438 de lei cu TVA, pentru un spectacolul de Ziua Constanței.

spectacol drone

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions