Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Stelian Ion: „Chițac a făcut praf circulația de Ziua Marinei. I-a păsat doar de bucățica de faleză, unde s-a pozat alături de Iohannis și Ciolacu“

Published

on

aglomeratie cazino

Primarul Constanței s-a activat înainte de Ziua Marinei pentru vizita președintelui Iohannis, cu o mobilizare de tip tovărășesc, amintind de metehnele comuniste, acuză liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion. El afirmă că jandarmii au fost puși să vopsească balustrada de pe faleza Cazinoului, s-a plantat chiar și gazon, au fost montate jardiniere cu flori și se fac toate demersurile pentru a pune o fundiță dezastrului din Constanța.

În schimb, edilul orașului pare să fi dat o importanță scăzută interesului cetățeanului simplu. Stelian Ion îl acuzăm dur pe Vergil Chițac spunând că a făcut praf circulația de Ziua Marinei.

„I-a păsat doar de bucățica de faleză, unde s-a pozat alături de Iohannis și partenerul lor de coaliție, Ciolacu. Între timp, orașul era blocat de cozi imense de mașini și autobuzele aveau întârzieri mari și erau pline ochi. În loc să crească numărul mijloacelor de transport în comun și să interzică accesul auto cu autovehicule personale în zona unde se desfășurau evenimentele(cu excepția riveranilor), Vergil Chițac a stabilit o frecvență de trafic redusă a autobuzelor CT BUS (de weekend) și a permis accesul auto în zonă. Această decizie a creat haos. Așa cum au făcut-o toate deciziile pe care acest primar le-a luat până în prezent. Vergil Chițac, demisia! A demonstrat, încă o dată, că nu e capabil să administreze Constanța.“, acuză Chițac.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions