Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Proiect de aproape două milioane de lei pentru modernizarea iluminatului public din Tuzla

Published

on

iluminat public Tuzla

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, anunță demararea lucrărilor pentru proiectul privind modernizarea iluminatului public.

Potrivit edilului banii investiți în acest proiect provin din bugetul Administrației Fondului de Mediu.

“Am dat startul lucrărilor de execuție aferente obiectivului de investiții: ,,Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Tuzla, județul Constanța” în valoare de 1.970.673,43 lei inclusiv TVA.
Astăzi începem montarea noilor lămpi de iluminat public pe străzile Aviatorilor și Atelierelor.
În cadrul acestui proiect se va moderniza sistemul de iluminat public prin schimbarea vechilor componente ale sistemului de iluminat public cu 817 lămpi complet echipate cu sistem de telegestiune.
Finanțarea lucrărilor din cadrul acestui proiect este asigurată de Administrația Fondului de Mediu.
Funcționalitatea acestui sistem de iluminat care se va monta în comuna Tuzla este orientat către utilizator și beneficiari, iluminatul stradal având un rol esențial în protejarea și asigurarea securității cetățenilor pe timpul nopții și de asemenea va contribui la reducerea sumelor aferente consumului de energie electrică”, informează primarul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions