Connect with us

Societate

Militarii români, tratamente de specialitate la Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din Eforie Nord

Publicat

la

Militari români se tratează la Spitalului Clinic de Recuperare Medicină Fizică si Balneologie, Eforie Nord!
Clinica Grand a pus la dispoziția Ligii Militarilor Profesioniști, un număr de 30 locuri pentru militarii internați, cu posibilitatea de suplimentare pentru cei ce vin în ambulatoriu din județul Constanța.
Reamintim camarazilor din toată țara, că Liga Militarilor Profesioniști este prima asociatie cu specific militar din România care a încheiat un parteneriat de colaborare cu Clinica Grand din Eforie Nord.

De tratament și recuperare beneficiază toți militarii Armatei Române, INDIFERENT DE GRAD SAU FUNCȚIE, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU, MEMBRI LMP, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU SUNT VETERANI!

Sanatoriul EFOSAN dispune de capacități de tratament/recuperare/refacere/reabilitare necesare militarilor răniți în TO, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora.

Se decontează cazare. masă și tratament de specialitate (6 proceduri) de către C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. și de CAS, adică costuri 0 lei pentru militarii Armatei Române!
Sanatoriul eliberează concedii medicale de 14 zile cât timp militarii sunt internați pentru tratament balnear.

Rezervările se fac doar prin Liga Militarilor Profesioniști.
Persoane de contact:
* Plt.adj.(r) Ionel Eugen Bida, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații – Afganistan
Tel: 0721611844
E-mail: ioneleugenbida@gmail.com
* Cap. Marcel Neagu, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații – Afganistan (în relația cu militarii răniți în TO).
Tel: 0786601100

* Foarte mulți militari răniți în teatrele de operațiuni, s-au tratat timp de 1 an și jumătate an la Efosan cu rezultate remarcabile, doar prin intermediul Ligii Militarilor Profesioniști!

Conducerea instituției ne informează că se vor respecta toate normele legale de igiena și distantare socială , iar pacienții internați vor respecta regulamentele interne ale instituției și normele emise de catre Ministerul Sănătății cu privire la Covid-19.

Mulțumim pentru frumoasa colaborare pentru dialogul continuu și deschis cu LMP, domnului doctor Anatoli Eugen Covaleov, și domnului doctor Neagoe Dan Nicolae, adevărați parteneri, oameni de excepție, dedicați recuperării medicale a militarilor români!

Comments

comments

Societate

Campanie de control pe litoral. Ce amenzi au aplicat inspectorii de muncă

Publicat

la data de

Scris de

În perioada 15 iulie – 4 septembrie a.c., se desfășoară Campania Națională privind identificarea și combaterea cazurilor de muncă nedeclarate și verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă  în unități care desfășoară activitate pe litoralul Mării Negre.

In prima săptămână de control, inspectorii de muncă din cadrul serviciului control relații de muncă au verificat un număr de 62 angajatori, au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 lei și au fost depistate 2 persoane care lucrau fără forme legale de angajare.

Inspectorii de muncă din cadrul serviciului securitate și sănătate în muncă au verificat un număr de 30 de angajatori unde au dispus 65 de masuri de remediere a neconformităților constatate si au aplicat o sancțiune contravenționala în valoare de 4.000 lei pentru neefectuarea instructajului din punct de vedere al securității și sănătății în muncă la angajare. Echipele de control au acționat și în weekend, ocazia cu care s-a verificat și respectarea de către angajatori a timpului de lucru și de odihnă al salariaților.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Se modifică programul de vizitare la Acvariul din Constanța

Publicat

la data de

Scris de

De astăzi, vizitatorii Acvariului din Constanța vor avea acces în incintă până târziu. S-a modificat programul de vizitare, astfel că turiștii și localnicii se pot bucura de expozițiile de faună și floră până la ora 22.00.

Până acum programul era între orele 8.30 – 20.00.

Noul program, valabil până în data de 23 august, este de luni până duminică între orele 10.30- 22.00. Programul casieriei este între orele 10.30 – 21.30.

Prețul biletelor rămâne neschimbat, respectiv:

Adulți: 30 de lei

Tarif Însoțitor (0-18 ani) 20 de lei

Elevi/Studenți 7,50 lei
Copiii până la 7 ani intră gratuit.

Important: ACCESUL ÎN ACVARIU SE FACE PROGRESIV prin așteptarea la rând – indiferent de modalitatea de achiziționare a biletului – online sau la casier.

Reamintim că spațiul expozițional al Acvariului este destinat prezentării expoziției permanente de faună și floră acvatică, dar și unor expoziții temporare cu diverse tematici legate de biologie, ecologie acvatica și pescuit marin.

De-a lungul timpului, Acvariul din Constanța a adunat peste 100 de specii de pești și viețuitoare marine care aparțin unor zone geografice diverse. Ținând cont de criterii ecologice, biogeografice și taxonomice, Acvariul, este structurat în trei secții: Marină, Dulcicolă și Pești Exotici.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Vrei să te angajezi în comuna Corbu? Iată ce posturi sunt disponibile

Publicat

la data de

Scris de

Serviciul Public de Salubrizare Corbu, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. sortator
  2. manipulant

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • nivelul studiilor: generale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 august 2021, ora 10:00: proba scrisă;
  • 16 august 2021, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public de Salubrizare Corbu, cu sediul în comuna Corbu, parcela NG67, lot 21/2 (Str. Principală nr. 38), județul Constanța, telefon 0241/766.100.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: