Connect with us

Societate

Militarii români, tratamente de specialitate la Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din Eforie Nord

Publicat

la

Militari români se tratează la Spitalului Clinic de Recuperare Medicină Fizică si Balneologie, Eforie Nord!
Clinica Grand a pus la dispoziția Ligii Militarilor Profesioniști, un număr de 30 locuri pentru militarii internați, cu posibilitatea de suplimentare pentru cei ce vin în ambulatoriu din județul Constanța.
Reamintim camarazilor din toată țara, că Liga Militarilor Profesioniști este prima asociatie cu specific militar din România care a încheiat un parteneriat de colaborare cu Clinica Grand din Eforie Nord.

De tratament și recuperare beneficiază toți militarii Armatei Române, INDIFERENT DE GRAD SAU FUNCȚIE, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU, MEMBRI LMP, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU SUNT VETERANI!

Sanatoriul EFOSAN dispune de capacități de tratament/recuperare/refacere/reabilitare necesare militarilor răniți în TO, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora.

Se decontează cazare. masă și tratament de specialitate (6 proceduri) de către C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. și de CAS, adică costuri 0 lei pentru militarii Armatei Române!
Sanatoriul eliberează concedii medicale de 14 zile cât timp militarii sunt internați pentru tratament balnear.

Rezervările se fac doar prin Liga Militarilor Profesioniști.
Persoane de contact:
* Plt.adj.(r) Ionel Eugen Bida, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații – Afganistan
Tel: 0721611844
E-mail: ioneleugenbida@gmail.com
* Cap. Marcel Neagu, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații – Afganistan (în relația cu militarii răniți în TO).
Tel: 0786601100

* Foarte mulți militari răniți în teatrele de operațiuni, s-au tratat timp de 1 an și jumătate an la Efosan cu rezultate remarcabile, doar prin intermediul Ligii Militarilor Profesioniști!

Conducerea instituției ne informează că se vor respecta toate normele legale de igiena și distantare socială , iar pacienții internați vor respecta regulamentele interne ale instituției și normele emise de catre Ministerul Sănătății cu privire la Covid-19.

Mulțumim pentru frumoasa colaborare pentru dialogul continuu și deschis cu LMP, domnului doctor Anatoli Eugen Covaleov, și domnului doctor Neagoe Dan Nicolae, adevărați parteneri, oameni de excepție, dedicați recuperării medicale a militarilor români!

Comments

comments

Societate

Societatea Termoficare Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt vacante

Publicat

la data de

Scris de

Societatea Termoficare Constanța SRL (fosta RADET) angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

 • referent de specialitate (post compatibil cu studii superioare profil tehnic),
 • buldoexcavatorist,
 • sudor (electric și/sau autogen),
 • montator subansamble,
 • cititor contoare energie termică,
 • operator RT (post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic),
 • operator PT (calificare la locul de muncă),
 • muncitor autorizat pentru instalații gaze,
 • personal întreținere și reparații instalații (post compatibil cu calificarea de zidar, lăcătuş mecanic, instalator sanitar şi/sau termic).

Angajările se fac în limita posturilor disponibile. Angajatorul asigură pachet salarial atractiv și condiții sigure de lucru.

Persoanele care au cunoștințe în practicarea uneia din meseriile de mai sus, dar nu dețin calificare, vor fi şcolarizate de către Societatea Termoficare Constanța.

Candidații vor depune la sediul societății din strada Badea Cârțan nr.14A, registratură, parter, sau prin email la adresa office@termoficare-constanta.ro următoarele înscrisuri:

 • cerere de angajare (care va conţine date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact),
 • copie carte identitate,
 •  copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, (dovada calificării).

Probele de lucru vor fi susținute la punctul de lucru al societății Termoficare Constanța SRL din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații, la o dată ce vă va fi comunicată după verificarea documentațiilor depuse. Relații suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0241616937/406 – Birou Resurse Umane.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Primăria orașului Negru Vodă angajează asistent medical

Publicat

la data de

Scris de

Primăria orașului Negru Vodă organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție,  vacante de asistent medical de specialitate din cadrul Compartimentului autoritate tutelară și asistență socială pentru cabinetele de medicină școlară.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

 • studii: școală postliceală sanitară;
 • vechime minimă în specialitatea studiilor – fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 09 noiembrie 2021, ora 10:00: proba scrisă;
 • 11 noiembrie 2021, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială www.primaria-negruvoda.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei orașului Negru Vodă, Str. Mangaliei nr. 13, telefon mobil: 0742/154.410.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Majoritatea angajaţilor unităţilor sanitare publice şi private vor fi primiţi la muncă doar dacă prezintă certificate Covid-19

Publicat

la data de

Scris de

Accesul salariaţilor din unităţile sanitare de stat şi private la locul de muncă va fi condiţionat de prezentarea certificatului Covid-19 al UE, reiese dintr-un proiect de lege iniţiat de Florin Cîţu, Cseke Attila şi Lucian Bode. Angajatorii unităţilor sanitare publice şi private vor fi obligaţi să verifice certificatele digitale ale UE ale salariaţilor prin intermediul aplicaţiei „Check DCC” şi vor interzice accesul la locul de muncă oamenilor care nu prezintă acest document. În caz contrar, angajatorii riscă amenzi cuprinse între 50.000 de lei şi 100.000 de lei, se arată în proiectul consultat de Economica.net.

Florin Cîţu, Cseke Attila, Kelemen Hunor şi Lucian Bode sunt iniţiatorii unui proiect de lege care prevede, între altele, condiţionarea accesului la locul de muncă pentru salariaţii din domeniul sanitar de prezentarea certificatului Covid-19 al UE. Salariaţii din aceste domenii, care nu prezintă certificatul Covid-19, nu vor fi primiţi la muncă şi li se va suspenda contractul de muncă. Suspendarea va înceta la data la care angajatul aduce certificatul verde privind Covid-19, reiese din proiectul de lege aflat acum la CES. Mai mult, potrivit sursei menționate, dacă angajatul dintr-o instituţie sanitară se stat cumulează 30 de zile de suspendare, ca efect al neprezentării certificatului Covid, îi va înceta contractul de drept.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: