Connect with us

Societate

Militarii români, tratamente de specialitate la Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din Eforie Nord

Published

on

Militari români se tratează la Spitalului Clinic de Recuperare Medicină Fizică si Balneologie, Eforie Nord!
Clinica Grand a pus la dispoziția Ligii Militarilor Profesioniști, un număr de 30 locuri pentru militarii internați, cu posibilitatea de suplimentare pentru cei ce vin în ambulatoriu din județul Constanța.
Reamintim camarazilor din toată țara, că Liga Militarilor Profesioniști este prima asociatie cu specific militar din România care a încheiat un parteneriat de colaborare cu Clinica Grand din Eforie Nord.

De tratament și recuperare beneficiază toți militarii Armatei Române, INDIFERENT DE GRAD SAU FUNCȚIE, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU, MEMBRI LMP, INDIFERENT DACĂ SUNT SAU NU SUNT VETERANI!

Sanatoriul EFOSAN dispune de capacități de tratament/recuperare/refacere/reabilitare necesare militarilor răniți în TO, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora.

Se decontează cazare. masă și tratament de specialitate (6 proceduri) de către C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. și de CAS, adică costuri 0 lei pentru militarii Armatei Române!
Sanatoriul eliberează concedii medicale de 14 zile cât timp militarii sunt internați pentru tratament balnear.

Rezervările se fac doar prin Liga Militarilor Profesioniști.
Persoane de contact:
* Plt.adj.(r) Ionel Eugen Bida, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații – Afganistan
Tel: 0721611844
E-mail: ioneleugenbida@gmail.com
* Cap. Marcel Neagu, militar Erou al Armatei Române, rănit în teatrul de operații – Afganistan (în relația cu militarii răniți în TO).
Tel: 0786601100

* Foarte mulți militari răniți în teatrele de operațiuni, s-au tratat timp de 1 an și jumătate an la Efosan cu rezultate remarcabile, doar prin intermediul Ligii Militarilor Profesioniști!

Conducerea instituției ne informează că se vor respecta toate normele legale de igiena și distantare socială , iar pacienții internați vor respecta regulamentele interne ale instituției și normele emise de catre Ministerul Sănătății cu privire la Covid-19.

Mulțumim pentru frumoasa colaborare pentru dialogul continuu și deschis cu LMP, domnului doctor Anatoli Eugen Covaleov, și domnului doctor Neagoe Dan Nicolae, adevărați parteneri, oameni de excepție, dedicați recuperării medicale a militarilor români!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!