Connect with us

Stiri

Mingea EURO 2016 poate fi a ta! Află cum!

Avatar

Publicat

la

Autorul celui mai frumos mesaj de susţinere al echipei naţionale de fotbal a României va fi premiat cu mingea EURO 2016 semnată de jucători . Pentru asta, pe pagina oficială de Facebook a Ministerul de Interne, a fost lansat un concurs:

,,Fii şi tu alături de tricolori! (…). Comentariile de încurajare pot fi postate până joi, 16 iunie, ora 9:00. Câştigătorul va fi decis în urma unei trageri la sorţi care va avea loc vineri, 17 iunie, la ora 10:00(…).

Regulament

Comentariile ofensatoare sau injurioase, cele care conţin limbaj obscen sau care nu au legătură cu subiectul postării vor fi şterse.
Pentru fiecare participant, vom lua în considerare doar un singur comentariu de încurajare.

Toate comentariile vor primi numere de ordine, urmând ca numărul câştigător să fie tras la sorţi cu ajutorul site-ului www.random.org.

Extragerea numărului şi anunţarea câştigătorului vor fi transmise live pe pagina de Facebook a MAI vineri, 17 iunie, la ora 10:00.

Câştigătorul va fi contactat prin mesaj privat pentru stabilirea detaliilor privind modalitatea de a intra în posesia premiului.”.

 

Sursa: Facebook MAI

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: