Connect with us

Politica

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a scăpat de remaniere

Published

on

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, pare că a scăpat de demitere după discuția cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria, ca urmarea a declarațiilor controversate ale ministrului. Premierul nu i-a cerut acestuia demisia ci doar i-a spus să își ”calibreze comunicarea în context guvernamental”, informează stiripesurse.ro.

Amintim că ministrul Vasile Dîncu a fost criticat după declarația privind Ucraina, în care a precizat că negocierea reprezintă singura şansă pentru ca Rusia să facă pace cu Ucraina.

„Războiul va mai continua, (…) singura şansă a păcii poate să fie negocierea cu Rusia. Sigur, e vorba de o negociere complexă. (…) Ţările lumii, NATO, Statele Unite să negocieze pentru Ucraina garanţii de securitate şi o pace cu Rusia. Singură Ucraina nu va putea să negocieze cu Rusia, deoarece clasa politică din Ucraina în momentul acesta nu poate să îşi permită să-şi asume (…) pierderea de teritorii, o pierdere injustă până la urmă de teritorii. Ar fi o înfrângere prea mare pentru politică”, a afirmat Dîncu, la Prima TV.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta