Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Ministrul Dezvoltării vine la Constanța să verifice lucrările la Cazino

Published

on

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, vine, vineri, 19 august, la Constanța, unde va inspecta șantierul Cazinoului.

“Au fost finalizate lucrărilor la fațada de nord a clădirii și a turnurilor cu berbeci, unde vor fi înlăturate elementele de protecție, fațada clădirii fiind astfel vizibilă publicului larg”, anunță Prefectura Constanța, printr-o informare de presă.

După vizita la Cazino, ministrul se va deplasa la Sala Polivalentă din Constanța, din zona “Badea Cârțan”, conform aceleiași surse.

sursa foto: g4media.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions