Societate

Ministrul Finanţelor: Pensiile se vor mări cu 10% de la 1 iulie

mai 25, 2018 Mihaela Tîrpan

Pensiile se vor mări cu 10% de la 1 iulie, iar legea pensiilor va intra în dezbaterea Parlamentului în luna septembrie. Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovic

Îi.ntrebat, joi seară, la Antena 3, dacă va intra în vigoare de la 1 iulie majorarea pensiilor cu 10%, Teorodovici a susţinut că se va realiza tot ce s-a prevăzut pentru acest an, impactul bugetar al măsurilor anunţate regăsindu-se în bugetul pe 2018.

“Absolut, se măresc pensiile cu 10% de la 1 iulie. Pentru fiecare măsură pe care am avut-o pentru acest an impactul bugetar a fost prevăzut în buget. Tot ce s-a promis pentru acest an se va face”, a susţinut Teodorovici.

Legat de legea pensiilor, scriu jurnaliștii de la news.ro, Teodorovici a spus că în septembrie aceasta va intra în dezbaterea Parlamentului.

“Impactul nu va fi unul mic, dar ce conteaza e că am promis în campania electorală (…) În septembrie, proiectul de lege a pensiilor intră în discuţie în Parlament şi ar trebui ca de la 1 ianuarie 2019 să intre în vigoare”, a declarat ministrul Finanţelor.

Comments

comments