Connect with us

Politica

Ministrul Popescu a găsit soluția: pentru economia de energie SE FACE ACHIZIȚIE de noi corpuri de iluminat în instituții

Published

on

virgil-popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, cere atât populației, cât și instituțiilor din zona publică, să treacă la schimbarea corpurilor de iluminat care nu sunt eficiente din punct de vedere energetic. Popescu a afirmat că, referitor la economisirea energiei electrice, ”Comisia a venit cu propunerea de a exista, nu voluntar, ci obligatoriu, în perioada orelor de vârf de consum, cu preţuri foarte mari, o posibilitate de reducere a energiei electrice”.

”Din punct de vedere tehnic, se discută cum ar putea fi implementat la nivel de stat membru fiecare lucru. Desigur, la noi în România cred că avem o marjă de manevră mult mai mare decât celelalte state. Cred că în continuare la noi, atât în zona casnică, cât şi non-casnică, instituţii publice, cred că e loc, de exemplu, de schimbarea corpurilor de iluminat care nu sunt eficiente, cu corpuri eficiente de iluminat, ceea ce e posibil ca în celelalte state membre acest lucru să fie făcut deja”, a declarat ministrul energiei, citat de news.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement