Connect with us

Politica

Ministrul Sănătății cere directorilor DSP și managerilor de spitale pregătirea pentru valul patru al pandemiei

Published

on

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a cerut, în timpul unor videoconferințe șu directorii DSP și managerii spitalelor pentru pregătirea pentru valul patru al pandemiei, centralizarea numărului de paturi pentru copii, inclusiv pentru ATI pediatrie, precum și o evidență a medicilor ATI.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a organizat în marți și miercuri, alături de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, videoconferințe cu directorii direcțiilor de sănătate publică județene, respectiv a Municipiului București și cu managerii unităților sanitare implicate în acordarea asistenței medicale pacienților infectați cu SARS-CoV-2, în vederea pregătirii spitalelor pentru creșterea incidenței cazurilor de pacienți COVID-19, anunță MInisterul Sănătății, informează Mediafax.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!