Connect with us

Actual

Ministrul Sănătății EXCLUDE noi restricții după explozia cazurilor de COVID19

Published

on

Alexandru rafila, ministrul Sănătății, a spus, marți seara, la România TV, că nu se vor opri activitățile după creșterea numărului de cazuri, dar că se recomandă masca în zonele aglomerate.

“Nu cred că se va ajunge la restrângerea activităților publice. Schimbarea a modului de a reacționa al autoriăților, mai ales că nu sunt forme grave. Nu cred că va exista o problemă de sănătate publică. Mască recomand, nu ca obligativitate. În unitățile sanitare, da. Am rugat toți șefii unitățlilor sanitare să utilizeze masca. La nivelul populației, cred că este clar, am văzut deja oameni care poartă mască. Principalul loc în care se transmite virusul este în mijloacele de transport. Am avut prieteni care s-au infectat în avion”, a spus Alexandru Rafila.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement