Connect with us

Politica

Ministrul Transporturilor își pune șoferii în cap: este ÎMPOTRIVA eliminării taxei de pod de la Fetești

Published

on

Social-democrații sunt împotriva eliminării taxei de pod de la Cernavodă. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a spus, astăzi, că taxa de la podul de la Cernavodă aduce venituri importante pentru CNAIR, iar eliminarea ei nu poate fi realizată decât dacă banii sunt compensați din altă parte.

„Dacă se vine cu compensarea din altă parte acestei sume, nu am niciun fel de problemă. Există diverse forme în țările care au infrastructură dezvoltată de a se lua taxe. România nu are o asemenea infrastructură și nu poate percepe taxe separate pe o autostradă, când tu nu ai o autostradă cap-coadă. Această taxă de la podul de la Cernavodă aduce venituri importante pentru CNAIR. Mie nu mi-ar displăcea acestei taxe, dar dacă mi se asigură la Transporturi, la CNAIR, finanțarea și compensarea acestei sume din altă parte”, a declarat Grindeanu.

Amintim că, în Parlament există un proiect de lege al PNL care prevede eliminarea taxei de pod de la Cernavodă. Deputatul PNL Marian Crușoveanu a susținut, în urmă cu câteva luni, o declarație de presă în Parlament prin care transmite că taxa de pod este un bir nedrept și trebuie eliminat.

Sursa: stiripesurse.ro

Sursa foto: infoialomita.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta