Conecteaza-te cu noi

Politica

Mircea Dobre (PRO România): “La Constanța este exclusă orice alianță cu PSD. A ajuns un partid care împarte doar funcții”

Published

on

Deputatul Mircea Dobre (PRO România) a reiterat, astăzi, într-o conferință de presă, că este exclusă orice alianță cu PSD la nivelul municipiului Constanța.

„La Constanța, este exclusă orice alianță cu PSD-ul. Iar eu vorbesc în numele organizației PRO România de la Constanța. Nu vorbesc în numele organizației PRO România de la nivel național. Mai subliniez încă o dată: la Constanța, este exclusă alianță cu PSD. În ceea ce privește în județ și ceea ce le-am spus tuturor coordonatorilor de județ. Fiecare conduce o localitate și își fac strategia de campanie. Fiecare își alege drumul, alianța dacă este cazul, sau singur din partea PRO România. Deci noi, eu și Răzvan Filipescu, nu ne băgăm peste deciziile la nivelul localităților. Noi am spus că suntem o organizație diferită față de ceea ce a fost până acum la partidele mari, gen PNL sau PSD, unde sunt lucruri impuse de la centru. La Constanța lucrurile sunt foarte clare; și inclusiv discuția care a fost cu Victor Ponta, care a spus să decidem singuri dacă și cu cine dorim alianțe la nivelul județului Constanța”, a spus Dobre.

Liderul PRO România din județul Constanța a mai precizat nu mai are dialog cu nimeni din PSD Constanța.

Din păcate, PSD Constanța a ajuns un partid care împarte doar funcții, nu doar la nivelul structurii Partidului Social Democrat, împarte funcții administrative cu PNL și asta se vede prin blaturile pe care le au la nivelul județului Constanța, își împart  funcțiile de primari, își împart funcțiile de consilieri locali,. PRO România nu va întra în acest jos mizerabil. Vom continua proiectele pentru municipiul Constanța. O campanie corecta, ca să aibă cetățenii să aleagă, se realizează pe proiecte. Pentru că și proiectele pe care le-a prezentat Organizația Județeană a PSD în 2016 nu s-au realizat și nu se vor realiza. Peste 9 zile se fac 4 ani de când actualul primar, (Decebal Făgădău, n.r.) și actuala conducere a Primăriei a depus jurământul și nu s-a realizat nimic din ceea ce au prezentat atunci. Un primar nu are cum să fie o dată la patru ani”, a mai spus Dobre.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions