Connect with us

Societate

Modificări în programul Sunscreen Film & Arts Festival în weekend

Published

on

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, programul Sunscreen Film & Arts Festival de sâmbătă și duminică se modifică după cum urmează:

Cine-concertul NOSFERATU de sâmbătă, 10 septembrie, ora 20.30 se mută la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Filmul COMPETIȚIA OFICIALĂ se mută duminică, 11 septembrie, ora 13:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cei care nu mai pot ajunge, pot opta pentru returnarea banilor.

Advertisement

Recitalul Corina Chiriac se mută duminică, 11 septembrie, ora 19.30 în Piața Ovidiu. Se anulează proiecția filmului „Amintiri de la Marea Neagră” de după concert.

Intrarea este liberă în Piața Ovidiu, iar cei care au cumpărat bilete pentru recitalul Corinei Chiriac vor primi banii înapoi.

Sâmbătă, la 20.30, în Piața Ovidiu, este așteptat și actorul Darko Peric, Helsinki din La Casa de Papel. Programul complet – pe www.sunscreenfestival.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement