Connect with us

Politica

Mogulul PSD Ion Dumitrache recunoaște că vrea să ridice un bloc în Mamaia, dar se plânge că Primăria îi cere prea mulți bani

Published

on

terasa dumitrache

Toată floarea cea vestită a PSD Constanța, în frunte cu jupânii Felix Stroe (președintele Organizației Județene) și Ion Dumitrache (președintele Organizației Municipale Constanța) au susținut, astăzi, o conferință de presă la un renumit restaurant din municipiu. În cadrul discuțiilor cu jurnaliștii, Ion Dumitrache a abordat și subiectul privind cumpărarea de la autoritatea locală a 854 mp din stațiunea Mamaia. Dumitrache a spus că el nu vede nicio problemă cu faptul că Primăria îi vinde lui un teren. „E domeniul public privat al Primăriei“, îl completează Stroe. Ion Dumitrache continuă apoi și recunoaște faptul că a acolo va ridica un P+2, dar nu neagă faptul că „pot apărea“ și alte niveluri. „Nu e singura vânzare de terenuri din Mamaia“, mai spune Stroe, care sare în apărarea colegului și prietenului său.

În discursul său pe marginea acestui subiect, Ion Dumitrache aproape că își plânge de milă ca cele 854 de metri pătrați îl vor costa 1,5 milioane de euro și dă de înțeles că e prea scump.

El aduce aminte apoi că a făcut o cerere de cumpărare în vremea lui Mazăre, dar că a renunțat pentru că, atunci, începuse fenomenul de eroziune și Marea era prea aproape. Acum că, Apele Române au lățit plaja, omul s-a răzgândit.

Potrivit documentației, prețul de pornire a licitației este de 1.485.960 de euro fără TVA. Numai că, Dumitrache având drept de preempțiune, cel mai probabil că ăsta va fi și prețul pe care îl da pentru cei 854 de metri de teren pe plajă și pe care liderul PSD vrea să ridice un bloc.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta