Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Moțiune simplă: USR și Forța Dreptei cer demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea

Published

on

Deputaţii USR şi cei ai Forţa Dreptei cer în moțiunea simplă depusă miercuri la Camera Deputaţilor demiterea ministrului Agriculturii, Petre Daea, “pentru ca agricultura să devină punctul forte al României”.

„Agricultura trebuie să devină un punct forte al României, iar ca acest lucru să se întâmple este nevoie de un management performant la vârful ministerului de resort. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, Petre Daea trebuie demis şi niciodată, dar niciodată, readus în fruntea Ministerului Agriculturii. A epuizat deja trei şanse să demonstreze că poate face ceva. Realitatea este că nu poate”, se arată în textul moţiunii simple denumită “De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească“, depusă miercuri la Camera Deputaţilor de USR şi Forţa Dreptei.

USR a depus moțiune simplă împotriva celui mai slab ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani.

„Din cauza lui Petre Daea, fermierii români vor primi cele mai mici despăgubiri din Europa pentru toate pierderile suferite din cauza războiului. Din cauza lui Petre Daea, care nu a fost în stare să controleze crizele de pestă porcină și gripa aviară, alimentele au ajuns la prețuri record. Așteptăm cu interes să ascultăm cum îl apără PSD și PNL pe Petre Daea.“, au spus cei de la USR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions