Conecteaza-te cu noi

Politica

Murad a schimbat orașele. Candidează la Mangalia

Published

on

Omul de afaceri Mohammad Murad „a întors-o ca la Ploiești“. După ce la începutul lunii august a anunțat, cu ocazia deschiderii Complexului Amfiteatru Belvedere Panoramic din Olimp, că va candida la Primăria Constanța, acum omul de afaceri libanez a schimbat orașele. Mohammad Murad și-a depus candidatura la Primăria Mangalia.

În urmă cu câteva zile, Ordinea.ro i-a trimis omului de afaceri o întrebare, pe whatsapp, dacă este adevărat că își retrage candidatura de la Primăria Constanta, pe fondul unor informații ca adună semnături pentru a candida la Primăria Mangalia. Mohammad Murad nu a răspuns până la ora actuală la mesaj.

Surse spun că Murad și-a făcut buletin de Mangalia abia ieri.

„Am promis că odată cu inaugurarea, voi alege o opțiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Și de asta m-am îmbrăcat într-o jumătate de muncitor de șantier cu acest ciocan în mână și cu jumătate halat de medic care are grijă de oameni și în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcția de primar al Constanței”, a declara Mohammad Murad în 1 august. El a mai spus că municipiul Constanța va arăta ca hotelul său din Olimp.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions