Connect with us

Administratie

Murfatlar este una din localitățile în care se vor construi locuințe pentru tineri.

Published

on

Murfatlar este una din localitățile în care se vor construi locuințe pentru tineri, informează conducerea PNL Constanța.

Astfel, Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Atilla, a semnat contractul de finanțare prin componenta C10– Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru construirea de locuințe pentru tineri-proiect tip, în Orașul Murfatlar.

În ceea ce privește valoarea proiectului, oficialii din cadrul Ministerului Dezvoltării informează că este vorba despre un proiect în valoare de 4.299.998,99 lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!