Connect with us

Actual

Murfatlar. Un bărbat a amenințat că incendiază un bloc de locuințe și se aruncă în gol

Published

on

În cursul zilei de azi, un bărbat din orașul Murfatlar a amenințat că va da foc blocului în care locuiește, apoi se va arunca de la etaj.

Într-o primă fază, în jurul orei 9.55 au fost anunțați polițiștii din Murfatlar despre acest lucru, prin apel la numărul de urgență 112. Concret, femeia care a sunat a spus că un bărbat amenință că va incendia un bloc de locuințe.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni, alături de adjunctul Serviciului Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța.

Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror să discute cu el.

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

”În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!