Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța vă invită la Noaptea Muzeelor la Sate

Published

on

noaptea muzeelor la sate

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța vă invită să participați la Noaptea Muzeelor la Sate,  eveniment care va avea loc sâmbătă, 2 septembrie.

Astfel, instituția muzeală constănțeană își aduce contribuția, alături de alte muzee din zonele rurale ale României, la evenimentul Noaptea Muzeelor la Sate, aflat la cea dintâi ediție.

Noaptea Muzeelor la Sate, sau Nocturna Muzeală Rurală, este un eveniment inițiat de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, o nouă marcă culturală derivată din cea clasică a Nopții Muzeelor.

Vor putea fi vizitate GRATUIT două dintre obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța aflate în zone rurale, respectiv:

Advertisement
palaz
  • Muzeul de Arheologie din localitatea Adamclisi, în intervalul orar 18.00-21.00;
  • Cetatea Capidava din localitatea Capidava, în intervalul orar 18.00-21.00.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions