Connect with us

Societate

Nava fluvială ”River Adagio” a acostat în Portul Constanța. La bord se află 129 de turiști americani

Published

on

Astăzi, 27 septembrie, la ora 11.00, la terminalul de pasageri al portului Constanța a acostat nava fluvială ”River Adagio”.

Astăzi, 129 de pasageri americani vor face vizite în zonă, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru și Pavel și în stațiunea Mamaia.

Mâine, 28 septembrie, turiștii vor pleca spre București, unde se încheie această călătorie.

Alți aproximativ 130 de turiști americani sunt așteptați să se îmbarce la bordul navei ”River Adagio” și să plece din Portul Constanța, următoarea escală a navei de pasageri fiind portul Ruse.

Advertisement

Precizăm că nava fluvială, sub pavilion Malta, are patru punți, 82 de cabine, un bar, bibliotecă, un salon panoramic. Echipajul este format din 38 de persoane.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement