Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Aleșii PMP propun ruperea acordului de cooperare cu orașul Kolomna din Rusia

Published

on

Viceprimarul orașului Năvodari, Costel-Aurelian Dumitrașcu, a declarat că, la inițiativa consilierilor locali ai PMP, orașul se alătură celorlalte localități din România care au început de demersuri a rupe acordurile de colaborare cu orașe din Rusia. Astfel, spune Dumitrașcu, aleșii PMP din Năvodari vor propune în următoarea ședință de Consiliu Local denunțarea Acordului de Cooperare dintre orașul Năvodari și orașul Kolomna (district Kolomensky, regiunea Moscova din Federația Rusă).

„În cei trei ani de înfrățire dintre localități, orașul Năvodari nu a avut niciun beneficiu real, ba mai mult, în actualul context geopolitic, considerăm că este oportun să ne delimităm total de agresiunea militară nejustificată care se poartă aproape de granițele țării noastre. Rusia încalcă un set de principii și valori de drept internațional pe care România și le-a însușit și le respectă.“, a spus Dumitrașcu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions