Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. De mâine, vor apărea noi indicatoare rutiere pe Podul de peste Ecluză

Published

on

Primăria Năvodari anunță că o nouă sistematizare rutieră pentru fluidizarea traficului rutier pe podul de la Ecluză. Primăria spune că, pentru fluidizarea traficului rutier pe cele două poduri din Năvodari, mâine dimineață se vor monta noi indicatoare rutiere care prevăd ca banda doi de deplasare (sensul de mers dinspre Năvodari spre Mamaia Nord) să fie utilizată exclusiv de către vehiculele care fac stânga la sensul giratoriu spre Midia – Corbu.

„Măsura se impune ca urmare a lucrărilor de reabilitare a podului peste Ecluză și a reorganizării traficului rutier pe o singură bandă cu circulație alternativă semaforizată. Ne cerem scuze conducătorilor auto pentru disconfortul creat și rugăm ca atunci când există posibilitatea să folosiți ca alternativa ruta Ovidiu-Lumina-Năvădari.“, notează Primăria Năvodari.

Amintim că, Primăria Năvodari a început din 21 februarie lucrările de reparații și modernizare a podului de peste ecluză, care cuprind:

supralărgire pod la trei benzi de circulație reversibile

Advertisement

refacerea completă a infarstructurii de rulare prin turnare placă de beton

modernizarea trotuarelor

schimbarea parapeților și balustradelor de protecție

intervenții la structura de rezistență, inclusiv la pilonii de susținere

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă această lucrare este foarte importantă pentru orașul Năvodari! Constructorul s-a angajat ca lucrările de refacere a căii de rulare a podului să se încheie până la 1 iulie, când se așteaptă creșterea semnificativă a valorilor de trafic spre stațiunea Mamaia Nord. Rugăm conducătorii auto să folosească și ruta alternativă Ovidiu-Lumina-Năvodari!“, informa Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions